Förrätter

Förrätter

  • 7 Recept
SILL MED VÄSTERBOTTENOST

SILL MED VÄSTERBOTTENOST

1. Häll bort lagen från sillen (skär sillen i bitar om du använder hela filéer). 2. Blanda samman majonnäs, crème fraiche, dill och riven ost
CURRYSILL MED ÄPPLE OCH PURJOLÖK

CURRYSILL MED ÄPPLE OCH PURJOLÖK

1. Låt sillen rinna av (men spara lite av lagen) och skiva i tunna bitar. 2. Blanda ut kryddorna med lagen, tillsätt crème fraiche och majonnäs
Så många drinktilltugg av bara en ynka rulle!

Så många drinktilltugg av bara en ynka rulle!

Förra veckan var det ju dags för kräftpremiär och vi är inte sena att hänga på en sådan god premiär. Visserligen är kräftor något som vi sätter i oss året runt, men vid denna tiden vet vi att det finns spannar med havskräftor att köpa hem från affären och då gäller det att passa på
Västerbottensnurror

Västerbottensnurror

Ingredienser Portioner. 1 sats 100 g Västerbottensost 1 kyld smördegsplatta (à 225 g) Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Blinier med löjrom och rödlök

Blinier med löjrom och rödlök

1. Ha ner ägg, avrunna kikärtor, mjölk samt majsstärkelse och kryddor i en mixer. Kör till en slät smet. 2