Lägg smeten på plåten,lägg ett bakplåtspapper ovanpå smeten och kavla ut tunt. 1-2 tsk flingsalt. 2 bakplåtspapper. Sätt ugnen på 175 grader och lägg ett bakplåtspapper på en plåt. 1-2 tsk flingsalt. 2 bakplåtspapper
"Lindas bakskola" (Tidningen Hembakat) levererar varje gång. 1 msk bakpulver, 2 tsk vaniljsocker, 2 tsk mald kanel samt 4 dl vetemjöl. Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna (ca 30x25 cm). Grädda kakan längst ner i ugnen i 40-45 minuter, känn efter med en sticka så att kakan är klar (stickan ska då vara torr). Låt kakan svalna i formen och skär den sedan i 12-24 rutor, jag valde 24 mindre rutor. 1 msk bakpulver. 12-24 rutor
Grädda kakan mitt i ugnen i allt från 20-40 minuter. När man följer en massa matrelaterade sajter på facebook så dyker det ibland upp saker i ens flöde man bara måste testa