Dumplings med färs och ingefära Ingredienser Portioner. 35 st Fyllning 3 blad kinakål 500 g fläsk- eller nötfärs 1 dl hackad salladslök 2 msk hackad ingefära 1 tsk salt 1 tsk strösocker 1 msk soja några droppar sesamolja 1 msk potatismjöl Dumplingdeg 3 dl hett/varmt vatten 7 dl vetemjöl 1 - ca 2 msk rapsolja (till stekning) Dippsås 4 msk japansk soja 3 msk strösocker 4 msk risvinäger 2 tsk riven, färsk ingefära 1 finhackad vitlöksklyfta 2 tsk sesamolja ev finhackad chili Lägg till i inköpslistan www.ica.se
Pastadeg / Ravioli Till en pasta rätt utan fyllning ökar jag mängdernaarbeta smidigt, för torr. Jobba den smidig, helst i pastamaskin, men det går bra med en ihärdig kavel kitchen bitch