Tärna laxen i små tärningar. Blanda limesaft och hackad spansk peppar. Häll blandningen över laxen. Rör om och låt laxen marineras ett par timmar i kylen
Snabbgrava laxen innan den åker in i ugnen och du får en ovanligt saftig och smakrik fiskfilé. Lägg till den goda gräslökssåsen och fredagskvällen är räddad – eller semesterkvällen, eller festkvällen…
Idag har jag haft några av mina kollegor här på lunchbesök. Och eftersom det inte händer varje dag så lyxade jag till det med efterrätt, mitt på en tisdag
Dessert med lemoncurd. Hade en läskande burk lemoncurd ståendes i kylskåpet häromdagen (tro det eller ej men den hade inte ätits upp av sambon ) och en efterrätt som skulle göras till en middag
En enkel förrätt eller som en del av ett buffébord - krustader går att servera både varma och kalla. Här testade jag båda varianterna, varma som jag fyllde med en baconmjukost och kalla som jag fyllde med en kräftröra