Ställ in i kylen i 4 timmar och servera pannacottan med vad du än tycker är gott. Om det är en efterätt jag verkligen gillat till speciella tillfällen (ex, en fredag eller en mysig lördag) så är det pannacotta
Jag gjorde dom här fudgen förra året och kommer absolut göra dom i år igen, dom är beroendeframkallande och jag är glad att jag bara gör dom till Jul annars hade jag rullat fram
Print. Julgodis med choklad, nötter och kokos. Av. SandT. Personer. ca 16 bitar. Enkelt och snabbt är extra bra vid jultider när det redan är mycket att stå i
Laborerade lite med ett tidigare chokladbollsrecept som jag testat fram, denna gången ville jag ha med havregryn för att få en mer klassisk känsla, men har inget vanligt socker i
Undrar om jag spänt bågen lite för mycket nu och utmanat ödet igen. Blir hösten som jag tänkt mig så kommer jag att gå lärarutbildning i Mindfulness i Halmstad och lärarutbildning i Kundaliniyoga i Göteborg
God kväll på er, foodies. I dag tänker jag fresta med ett recept på ett riktigt ljuvligt godis, som varar lääänge då det är ganska mäktigt och det räcker med en liten bit för att bli nöjd
Men denna helg blev det ombytta roller och han bjöd på denna mörka choklad cheesecaken med en liten touch av havssalt som bröt av de söta på ett underbart gott sätt
Pannacottan. Koka upp grädden och låt den sjuda i 2 min. Tillsätt gelésocker och låt sjuda i 30 sek. Tag av kastrullen från spisen och blanda i espresson
Sätt ugnen på 180 grader. Lägg sötmandeln, valnötter, fiberhusk och mjukt/smält smör i en matberedare. Ta ut degen och sprid ut i en form med avtagbara sidor