GOTT

GOTT

  • 105 Recept
Gräddig choklad med lakrits

Gräddig choklad med lakrits

Ibland kan jag bli så himla sugen på choklad, och sent igår kväll fick jag en idè som jag bara måste prova
Choklad och mandelrutor med kokos

Choklad och mandelrutor med kokos

Favorit i repris. Chokladrutor med mandelsmör och kokos. 100 gram mörk chokladMandelsmör, några skedar. 1 dl rostade kokoschips
Vit choklad pannacotta!

Vit choklad pannacotta!

Ställ in i kylen i 4 timmar och servera pannacottan med vad du än tycker är gott. Om det är en efterätt jag verkligen gillat till speciella tillfällen (ex, en fredag eller en mysig lördag) så är det pannacotta
Choklad & Nutella Fudge

Choklad & Nutella Fudge

Jag gjorde dom här fudgen förra året och kommer absolut göra dom i år igen, dom är beroendeframkallande och jag är glad att jag bara gör dom till Jul annars hade jag rullat fram
Choklad Och Nutella Fudge

Choklad Och Nutella Fudge

Kom över ett recept på Choklad Och Nutelle Fudge här om dagen. Så igår efter jobbet testade jag att göra den
Choklad med nötter och kokos

Choklad med nötter och kokos

Print. Julgodis med choklad, nötter och kokos. Av. SandT. Personer. ca 16 bitar. Enkelt och snabbt är extra bra vid jultider när det redan är mycket att stå i
Choklad & fikonbollar med jordnötssmör

Choklad & fikonbollar med jordnötssmör

Laborerade lite med ett tidigare chokladbollsrecept som jag testat fram, denna gången ville jag ha med havregryn för att få en mer klassisk känsla, men har inget vanligt socker i
Choklad och nötbrownie

Choklad och nötbrownie

Sätt ugnen på 175°. Smält smör och choklad på svag värme i en kastrull. Låt svalna. Vispa ägg och socker pösigt
Vit choklad och macadamia blondies

Vit choklad och macadamia blondies

Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en form (jag använde en 20x20cm, men rund 24cm går bra. ). Vispa smör, sockren och vaniljsocker fluffigt
Choklad och mandelmassapaj!

Choklad och mandelmassapaj!

Det var några av er som frågade efter den och här kommer det underbara receptet på choklad och mandelmassapajen som jag bjöd på på kalaset i lördags
Raw Chokladiga Chokladrutor

Raw Chokladiga Chokladrutor

Undrar om jag spänt bågen lite för mycket nu och utmanat ödet igen. Blir hösten som jag tänkt mig så kommer jag att gå lärarutbildning i Mindfulness i Halmstad och lärarutbildning i Kundaliniyoga i Göteborg
Chokladiga mandel- och hasselnötsrutor

Chokladiga mandel- och hasselnötsrutor

God kväll på er, foodies. I dag tänker jag fresta med ett recept på ett riktigt ljuvligt godis, som varar lääänge då det är ganska mäktigt och det räcker med en liten bit för att bli nöjd
mörk choklad och lakritstryfflar

mörk choklad och lakritstryfflar

rulla eller ta genvägen och skär tryfflarna i bitar. mums i vilket fall…. Har ni startat tillverkningen av julgodis ännu

Mörk choklad cheesecake med havssalt & maräng

Men denna helg blev det ombytta roller och han bjöd på denna mörka choklad cheesecaken med en liten touch av havssalt som bröt av de söta på ett underbart gott sätt
Choklad & Jordnöts Fudge

Choklad & Jordnöts Fudge

Enklare kan det inte bli. Supersmarriga chokladbitar med en blandning av sött och salt. Man KAN göra eget godis FAST det inte är jul
Choklad och nöttårta

Choklad och nöttårta

Idag har jag bakat tårta till Karin. En mäktig chokladtårta med peanutbutter frosting (som för övrigt är galet god
Vit choklad digestivekaka

Vit choklad digestivekaka

sätt ugnen på 175 grader. Krossa kexen väl och blanda med smöret. tryck ut i en form med löstagbara kanter
Choklad paj med flingsalt

Choklad paj med flingsalt

Jag testade denna på familj och fick gott betyg, barnen var dock inte så förtjusta över att jag lagt flingsalt på toppen
Raw Choklad Blåbär Cheesecake

Raw Choklad Blåbär Cheesecake

Blåbär är ju så gott. Gott och nyttigt till fikat. Tänk vad mycket man kan göra av dom. Cheesecake, smoothies, pajer, muffins, pannkakor
Choklad/Espressopannacotta med lingonparfait

Choklad/Espressopannacotta med lingonparfait

Pannacottan. Koka upp grädden och låt den sjuda i 2 min. Tillsätt gelésocker och låt sjuda i 30 sek. Tag av kastrullen från spisen och blanda i espresson

GI choklad och nöt godis

Sätt ugnen på 180 grader. Lägg sötmandeln, valnötter, fiberhusk och mjukt/smält smör i en matberedare. Ta ut degen och sprid ut i en form med avtagbara sidor