Inläggningar, Sylt

Inläggningar, Sylt

Picklad rödlök

Picklad rödlök

Så här gör du. Close. Bra att veta när du ändrar antalet portioner. Detta recept är gjort för 8 portioner
Limecurd

Limecurd

Hallojsan. Har du provat att göra egen curd. Det är en härlig, len och smakrik kräm som kan användas till bakverk, tårtfyllningar, på helgmackan osv, Det är inte speciellt svårt att göra, du borde verkligen prova
Konserverade färska tomater

Konserverade färska tomater

Nu har jag rätt så mycket tomater i växthuset så därför beslutade jag mig för att testa ett av Camilla Plums recept på konserverade tomater
Äpplen i sockerlag, konserverade eller styckfrysta

Äpplen i sockerlag, konserverade eller styckfrysta

Koka en sockerlag av vatten och socker och låt koka i 4-5 minuter. Skala och rensa äpplena, ta bort kärnhus samt alla skador och missfärgningar, skär sedan upp äpplena i tärningar eller klyftor
Inlagd ingefära

Inlagd ingefära

200 g ingefära. 1 dl ättiksprit. 2 dl socker
Plommon i konjak

Plommon i konjak

Koka upp vatten och sjud plommon, ca 1 minut. Spola av dem i kallt vatten och dra bort skalen. Blanda socker, vatten och snittad vaniljstång i en kastrull och koka upp
Mango chutney med äppel

Mango chutney med äppel

Mango chutney – eller som vi skämtsamt kan kalla den, indisk marmelad, är just som namnet antyder en kall söt och i de flesta fall het syltliknande sås