Torskrygg med ansjovissmör Den här rätten bara måste du pröva. Ursprungsreceptet som är lite annorlunda kommer från den kända radiokocken Mattias Larsson Katinkas Kitchen
Torskrygg med västerbottenmos, stekt svamp, hasselnötsstekta haricots verts och pepparrotscréme Jag brukar rimma torskryggen om man har tid. Den blir fast och fin och håller ihop bättre när man steker den Lolos Matblogg
Galet god kalkon och en fantastisk vinterdag på isen En nästan 6 kg kalkon räckte knappt till oss. Nästa gång jag gör en till hela släkten så blir det 8 kg Make Ahead Food
Hallongrottor Bakade dessa tisdagkväll efter att ha ätit en massa choklad men jag var ändå fortfarande tokigt sötsugen Drömkaka
Hallongrottor Blanda allt till en slät deg. Dela till 25 bollar och lägg i aluminiumformar. Tumma och lägg i sylt. Grädda i 200 grader 10-12 min 250 g smör Matklubben.nu
Matig sallad med tonfisk, halloumi, avokado, potatis, ägg ... Det som är bra med den här salladen är att den är lätt att variera. Var och en blandar i det man tycker om Två små kök