Grötbullar med havregryn Jag skrev ut ett recept på grötbullar för länge sen. Jag hittade det i mina gömmor när jag rensade lite bland mina recept Lindas Goda
Hönökakor – Lättbakat bröd Till bröd är Manitoba Cream bra som gör brödet luftigt och Rustique som gör brödet saftigt och smakrikt Lindas Matstuga
Scones Blanda samman mjöl med bakpulver och salt i en skål. Tillsätt matfettet och finfördela det i mjölblandningen Hemmets Journal
Fina formbröd Knåda degen ordentligt och lägg den i smorda brödformar. Fina formbröd. 1 pkt jäst. 5 dl fingervarmt vatten Therése mat & bak
Morotsfallor Morotsfrallor. 20-25 st. 5 dl mjölk. 3-4 dl riven morot. 100 g smör. 2 msk sirap. 1½ tsk salt. 50 g jäst. ca 12 dl vetemjöl Therése mat & bak