Kycklinggryta med mango Dela kycklingen i mindre bitar och krydda med salt och peppar. Bryn kycklingen i en gryta med smör. Tillsätt vatten, fond, soja och sambal oelek och koka i 10 minuter Hemmets Journal
Lax med kräftstjärtar Lägg laxen i en ugnsfast form och krydda med salt och peppar. Strö över kräftstjärtar. Blanda grädde, fond och dill och häll över fisken Hemmets Journal
Grillad ananas med kokosglass Kokosglass. Rosta kokosflingorna i torr het stekpanna. Rör om hela tiden, så att de inte blir brända. Låt svalna på en tallrik Hemmets Journal
Räkpasta Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Skala, hacka och fräs löken i smör. Rör i mjöl och späd med vatten och fond Hemmets Journal
Kyckling med cashewnötter Strimla kycklingfiléerna och bryn i olja. Krydda med salt och peppar, och stek nästan klara. Ta upp ur stekpannan Hemmets Journal
Lyxig paj med rökt lax Gör pajskalet enligt grundreceptet. Fyllning. Skölj och skiva purjolöken. Fräs den mjuk i smör i stekpanna Hemmets Journal
Fetaostfylld kyckling Skär ett snitt i filéerna och fyll med dem med fetaost (spara lite ost till topping, se bild). Linda bacon runt om filéerna, salta och peppra Hemmets Journal
Parmalindad kyckling i gräddig sås Dela varje kycklingfilé i tre eller fyra bitar. Salta och peppra och bryn köttet runt om i en stekpanna med smör Hemmets Journal
Italiensk omelett med salami Vispa ihop ägg, vatten, salt och peppar. Fräs smör i en stekpanna och häll i smeten. Rör runt med en gaffel så att lös smet rinner ner Hemmets Journal