Risifrutti. 23 november 2017 @ 20. 50. Jag brukar egentligen göra Risgrynsgröt, då smaksätter jag den såsom mina föräldrar brukar göra, dvs med socker, kanelstång, vaniljsocker och hela citronskal
En fin efterrätt för två en sommarkväll helt enkelt. Det är måndag igen och jag sitter as we speak och räknar ner minutrar tills jag får ge mig på lunchlådan som fint ligger och väntar innan veckans första benpass går av stapeln
Blötlägg gelatinbladet i kallt vatten i 5 minuter. Hacka chokladen och lägg i en skål. Koka upp grädde och socker och häll över chokladen och rör tills den smält
Nyårsafton närmar sig och förväntningarna är som alltid höga, godaste maten ska serveras i vackraste klänningen, finaste champagnen ska drickas med de bästa vännerna och man ska vara på sitt allra soligaste humör
Men innan vi ger oss ut så tänkte vi avslöja vad det var för efterrätt som Anki fixade till oss i fredags och som vi smaskade i oss med väldigt lyckliga leende på läpparna
Fredag igen och det firas såklart, idag firades det med soppa och hälsosamma våfflor. Smarrigt värre. Våfflorna passar perfekt till dessert, mellanmål eller varför inte till frukost
Häromdagen fick Gustaf önska precis vad han ville till lunch. Hemgjort eller hämtmat, valet var fritt. Svaret på vad han ville ha kom blixtsnabbt, våfflor
God förmiddag vänner,. Har börjat denna söndag på ett lugnt och skönt sätt. Ligger i soffan, dricker varm choklad och tittar på Vasaloppet precis som varje år