Savojdolmar med kyckling och ingefära Koka ris med gurkmeja. Skär loss bladen från stocken på savojkålen, förväll dem hastigt i kokande vatten ca 2 minuter Coop
Ångkokta bullar med fläskkött Gör i ordning fyllningen genom att hälla olja i en upphettad wok. Tillsätt fläskkött, ingefära och charlottenlök och woka i 2 minuter Tasteline
Dim Sum Dim sum-deg. Mät upp mjölet i en bunke. Gör en liten grop i mjölet och tillsätt vatten lite i taget och rör runt receptcentralen.se
Mantou (steamed buns / ångade bullar) I norra Kina äter man ofta mantou (ångade bullar på vetemjöl) istället för ris. Anledningen är att det är för kallt för att odla ris Bröd att baka
Baozi ''meat bun'' blanda torrjäst och i tsk socker i 300 ml vatten låt det stå i 15 min. Blanda resten av sockret i mjölet och salt i en skål Matklubben.nu