Så här gör du. 30 minuter. Vispa ihop ägget med mjölet och hälften av mjölken till en jämn smet. Tillsätt resten av mjölken, vispa upp och låt smeten stå och svälla i en timme
Sätt ugnen på 200 grader. Enklast är att blanda alla ingredienser i matberedaren med kniven monterad. Börja med yoghurten och tag i resten efter hand tills allt är väl blandat
Hej på er,. Så härligt att det snart är helg igen. Tiden går ju så himla fort så vips kommer hösten vara över och vintern på ingång… Jag måste faktiskt erkänna att jag längtar till jul… Musiken, stämningen, maten, stöket och baket
Alltifrån saffransbullar till clementiner, glögg, värmeljus och julmusik, pepparkakor, ingefärskola och jag vet inte allt, bjöds det på, när jag och mina lika julentusiastiska vänner slog oss ihop och uppkrypna i sofforna riktigt myste in julen ordentligt
Förra veckan var det dags för höstens lergrytepremiär i det Mårtenssonska köket och i grytan åkte en hel, färsk kyckling som fick sällskap av äpplen och rosmarin