Denna smulpajsvariant, med havretäcke, är en av våra favoriter. Jag hade lite frysta äppelklyftor som jag ville bli av med och då passade det ju bra att använda dem i en mumsig paj
Kanske inte det mest innovativa och överraskande receptet i historien, men väl värt att nämnas. Jag utgår från Per Morbergs recept (ja, jag vet att jag har kallat honom psykopat här på bloggen, men det innebär ju inte att han inte gör galet god mat)
Detta är klassisk bistromat. Servera soppan med rostat surdegsbröd som gratineras med en lagrad ost. Det klassiska är att gratinera brödet ovanpå soppan, men jag föredrar att servera brödet bredvid - mycket enklare att äta
Soppa/Soup -. Vegetariskt/Vegetarian. Mustig linssoppa. Mars 8, 2016 19. 36. Än har inte våren kommit igång och medan jag sörjer det fortsätter jag att värma mig med goda soppor
Det är länge sedan jag åt linssoppa och det är ju så gott. Att jag hade glömt det. Här kommer receptet på en supergod och vegetarisk sådan, som inte tar så lång tid att svänga ihop
Sätt en deg av margarin, mjölk, jäst, socker, salt, kardemumma och 12 dl mjölmix. Degen är först ganska lös, men sväller till lagom fasthet under jäsningen
I midsomras åt vi en fantastisk jordgubbstårta som jag längtar efter att göra igen. Så god. Jag sparade receptet redan förra året men hade faktiskt glömt bort den men blev påmind när jag såg att många hyllade den himmelska jordgubbstårta från Fridas bakblogg även i år
Tar några minuter att göra och är de absolut godaste jag har smakat. Jag har saknat goda wienerbröd så mycket och utan att veta att det var så här lätt