Stek upp köttfärsen och häll i tacokryddan + lite vatten(står på påsen). Häll upp pastan i en smord gratängform, häll över köttfärsen och rör om så det blandar ihop sig lite
Köttbullar. Ställ tillbaka kastrullen på värmen och spä med köttbuljong. Forma köttbullarna till runda bollar, ca 15 g per styck. Stek köttbullarna i smör i stekpanna, ca 3-4 minuter. 4 dl köttbuljong, utspädd. Köttbullar0,5 dl ströbröd 1 dl mjölk 0,5 gul lök 600 g blandfärs 0,5 msk salt 1 ägg 0,5 tsk malen vitpeppar smör, till stekning. Gräddsås1 dl grädde (valfri fetthalt) 30 g smör 30 g vetemjöl 4 dl köttbuljong, utspädd 1 tsk kinesisk soja salt och malen vitpeppar
Strimla köttet. Marinera köttet genom att blanda strimlorna med en ingrediens i taget. Potatismjölet pudras över köttet, rör om och häll därefter över vatten och olja
Hacka och stek löken på medelhög värme till den är glansig. Skär korven i bitar och strimla paprikan. När löken är stekt läggs den åt sidan, lägg nu i korv och paprika i pannan och stek tills korven fått färg och paprikan mjuknat något
Jätte jätte gott. Detta behöver du. 750 gr fläskytterfilé500 gr champinjoner2 tomater150 gr fetaost½ kruka basilika1 rödlök½ kruka kruksallad1 stor näve babyspenatblad1 burk kronärtskockorsaltpepparsmör att steka i