Oxfärsbiffarna. Blanda färsen med löken och mjölken. Smaksätt med salt och peppar. Forma till 4 bollar. Gör en grop i varje boll och tryck ner 2-3 st nedsmulade fetaosttärningar i varje boll
Bild lånad från ICA4 port ris eller annat grynFärsbiffar1 ägg1/2 dl mjölk2 msk ströbröd1 vitlöksklyfta1 tsk salt1 krm pepparca 500 g kalvfärsSaltPeppar1 msk olivoljaCaponata1 gul lök2 vitlöksklyftor 1 röd paprika 1 zucchini1 msk olivolja2 tomater SaltPeppar 1 msk rödvinsvinäger1/2 dl kalamataoliver FärsbiffarBlanda ägg och mjölk och rör sedan i ströbrödet
Vi köpte inte bara nötfärs på Björlanda Gård utan det blev också en jättefin bit med högrev. Högrev är ju perfekt att använda till grytor även om den behöver några timmar på sig att bli mör och fin
Vilken mathelg vi har haft med mamma o, pappa hela helgen. Så här mycket mat var längesedan jag lagade på en helg men det är ju så kul och speciellt när man har människor runt om en som är lika matintresserade