Tid ca 20 min / 2 pers. / Ugn 225 grader GRILLIngredienser. 4 skivor formfranska4 msk smör2 vitlöksklyftor1 msk krossad oregano 1 msk krossad timjansalt o blandpeppar (svart,vit,grön,rosé)2 dl riven ostTa fram smöret så det blir rumstempereratPressa i vitlökenBlanda i oregano o timjanRör om så allt blandas väl i smöretSmaka av med salt o pepparBred på smöret på formfranskanSkär sedan bort kanterna och dela varje brödbit på diagonalen så det blir två trekanter Strö över den rivna osten så det blir ett jämt lagerStäll in i ugnen i ca 10 min tills osten har fått fin färgTill sist -strö över krossad basilika och oregano före serveringKLART
Så här gör jag mina. Blanda rumsvarmt smör, (jag dundrar på rejält för jag vill ha mina smöriga och goda) krossad vitlök efter behag, hackad persilja och lite citonsaft i en bunke
Jag är lite lätt galen i vitlöksbröd och vill gärna att det ska vara mycket vitlökssmak. Brukar inte göra det själv så ofta för att jag tycker att det brukar vara svårt att få det att smaka tillräckligt mycket