Mina favoriter

Mina favoriter

  • 5 Recept
Mina favoriter
Chilimarinerad kycklingfilé

Chilimarinerad kycklingfilé

Blanda alla ingredienser och låt marinera ett dygn. Tillaga de hela kycklingfiléerna 20-30 minuter i ugnen i 200 grader tills köttsaften är klar
Vitlöksbröd av formfranska

Vitlöksbröd av formfranska

Tid ca 20 min / 2 pers. / Ugn 225 grader GRILLIngredienser. 4 skivor formfranska4 msk smör2 vitlöksklyftor1 msk krossad oregano 1 msk krossad timjansalt o blandpeppar (svart,vit,grön,rosé)2 dl riven ostTa fram smöret så det blir rumstempereratPressa i vitlökenBlanda i oregano o timjanRör om så allt blandas väl i smöretSmaka av med salt o pepparBred på smöret på formfranskanSkär sedan bort kanterna och dela varje brödbit på diagonalen så det blir två trekanter Strö över den rivna osten så det blir ett jämt lagerStäll in i ugnen i ca 10 min tills osten har fått fin färgTill sist -strö över krossad basilika och oregano före serveringKLART
VITLÖKSBRÖD

VITLÖKSBRÖD

Så här gör jag mina. Blanda rumsvarmt smör, (jag dundrar på rejält för jag vill ha mina smöriga och goda) krossad vitlök efter behag, hackad persilja och lite citonsaft i en bunke
Vitlöksbröd

Vitlöksbröd

Jag är lite lätt galen i vitlöksbröd och vill gärna att det ska vara mycket vitlökssmak. Brukar inte göra det själv så ofta för att jag tycker att det brukar vara svårt att få det att smaka tillräckligt mycket
Fredriks Vitlöksbröd

Fredriks Vitlöksbröd

Snabbt och väldigt gott. Går lika bra att grilla som att köra i ugnen. Men var beredd att plocka dom från grillen snabbt för dom får färg väldigt fort