Mina favoriter

  • 2 Recept
Mina favoriter

Laxtjälknöl

Ta mycket dill och salt och lägg i laxen om det går, annars runt laxen. Slå in i folie. Ställ in i 80 graders ugn i 5 timmar
Påskmeny med fyllda äggskal, lax i ugn och tuppkaka

Påskmeny med fyllda äggskal, lax i ugn och tuppkaka

Fyllda äggskal4 portioner2 ägg0,25 dl vispgrädde0,5 msk smörSaltPeppar25 g röd kaviarGräslökGör så härKnäck äggen försiktigt för skalen ska bli serveringsskålHäll upp ett av äggen i en skål (det andra blir överflödigt)Skölj de fyra skalhalvorna välBlanda ägget med gräddenSmält smöret i en kastrull och tillsätt äggblandningen under långsam uppvärmning Rör om tills äggröran blivit krämig Smaka av med salt och peppar