När jag ska bjuda på ”plockmat” eller buffé så gör jag ofta små pajer i muffinsplåt. Fyllningen kan man variera som man vill, ibland har jag gjort tacopajer, på nyårsafton blevdet vegetariska pajer med ost och broccoli
Det är ju morotssäsong nu och jag hade köpt hem massa morötter. Ville göra nånting nytt av morötterna och hittade det här receptet på en jättegod morotssylt med mandel och pistagenötter i, smaksatt med kardemumma
Den här efterätten gjorde jag i helgen för att ta med när vi var bjudna på middag hos vänner. Vi var bjudna hela helgen hos olika vänner, fredag, lördag, söndag och man måste ju ta med något så här handlar det om att spotta ut tårtor och efterrätter (ärligt talat så blev det lite färdigköpta [
Eftersom jag just nu är ute på lite ärenden så har jag förberett ett tidsinställt inlägg till er. . När jag gjorde atayef för några veckor sedan så fick jag många frågor om receptet, så jag tänkte att det blir perfekt som första recept här i bloggen