Havre tekakor med äpple och morötter Dottern vill ha glutenfritt bröd för att hon känner att hon mår bättre utan gluten. Idag bakade jag dessa tekakor Annikas Bakery House
Morotsbullar Ugn. 250°. Rör ut den smulade jästen i mjölken. Tillsätt olja, kesella, salt och morötter. Arbeta in 4 sädesslag och det mesta av vetemjölet Matklubben.nu
Sommarlimpa Flytta över till en brödform. Smula jästen i en bunke. Värm vattnet till ca 35 grader. Lös upp jästen tillsammans med sockerbitarna i lite av vattnet Matklubben.nu
Snabbakat krossbröd Den här snabbakade limpan innehåller, som namnet avslöjar, massor med vetekross och rågkross, vilket ger brödet ett härligt tuggmotstånd Toves kök
Skånska råglimpor Detta gör att brödet blir extra saftigt. Jag gillar verkligen den här typen av grova limpor, men det är inget snabbakat bröd direkt utan det tar ganska lång tid Toves kök