Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ihop alla ingredienserna till en röra. Bred ut blandningen på bakplåtspapper på en plåt och platta till den, så den är ca 1 cm tjock
De här laxbiffarna kan jag verkligen rekommendera. De blev jättejättejättegoda. Genom att vispa äggvitorna blir laxsmeten porösare och biffarna fluffigare i konsistensen än de annars brukar bli
God kväll. Hoppas ni fått en fin start på veckan. Första arbetsdagen efter semestern avklarad för mig. Mycket som ska ordnas med innan alla elever kommer nästa måndag
På gårdagens Nobelmiddag hemma hos oss åt vi mört renkött, ostsås och en god vitkålsgratäng. Tänk att det nu är så naturligt för oss att undvika potatis så vi saknar det inte det minsta lilla
Coleslow är en krämig vitkålssallad. Många tillsätter även riven morot i sin coleslow, men eftersom jag är allergisk mot råa morötter så hoppar jag över det
Här kommer dagens vegetariska middagstips som vi även tipsar om i dagens Metro. Här har vi skurit blomkålen i stora skivor istället för att bryta ner den i buketter så att gratängen får en lite annan form