Två systrar som är fantastiska på att baka och gör snygga böcker. Systrarna Eisenman står för idén till den här kakan som blev fredagsfika på jobbet för några dagar sedan
Den tredje kakan som kontoret gick provsmaka denna månad var en gigantisk chocolate chip cookie. Inspirerad av Flickan och Kakorna använde jag ett beprövat recept men istället för flera små cookies gjorde jag en stor i en rund form med avtagbar kant
Tårtbotten/Cake base. Oavsett vilken typ av tårta jag gör så använder jag alltid, alltid "tre lika"-receptet för att det är ett recept som framförallt ger höga, luftiga och goda bottnar som man kan variera i oändlighet i smak
Har ni hört talas om Mrs Curlie´s underbart goda fudge. Det hade inte jag tills jag en dag för ungefär 3 veckor sedan när jag tillsammans med Simon blev bjuden på Mrs Curlie´s fudge av Christian i Nordstan
Raw cookie dough might be one of the best things in the world. The traditional Swedish cookie dough does not contain eggs, even though the US cookie dough does
Oj, så länge sedan jag skrev här nu. Jag måste säga att ni som tappert kikar in är fantastiska. Bloggen finns i mina tankar dagligen och jag har en hel del recept att delge er