Ca 40 kakor 220 gram smör 5 msk ljus sirap 5 dl vetemjöl 5 msk kakao 2 dl socker 1,5 tsk. 5 msk kakao. Dessa sjukt goda kakor hittade jag på Jennys Matblogg så receptet kommer därifrån
Ni har väl inte missat mina små söta bananminimunkar. Jag tycker de är så goda. Konsistensen är saftig och rätt luftig, och de är lagom söta (om ni frågar mig) med en mild smak av banan och kanel
0,5 dl kakaopulver. Jag har bakat en längre tid endast glutenfritt och sockerfritt för att jag tycker att det är roligt att utmana sig själv och testa nya saker, inte för att jag är allergisk eller något
Tillsätt havregryn, kakao, vaniljsocker och kallt kaffe. 100 g rumstempererat smör0,5 dl strösocker3 dl havregryn1 msk kakao1,5 tsk vaniljsocker0,5 msk kaffe100-200 g Center (Jag använde två st center rullar som var 78 g var). 1 msk kakao
Det här med kladdkaka är ju bara lite för gott. Jag fullkomligt älskar kladdkaka och att fylla kladdkakebollar med jordgubbar och doppa dem i choklad är fantastiskt gott
Nu efter några timmars plugg tycker jag att jag förtjänar något gott och vilken tur då att jag har hela den här sockerkakan med mörk choklad ståendes i köket