Skär kycklingen i lagom stora bitar lägg i pannan, salta och peppra. Låt kycklingen bli genomstekt. Servera kycklingröran på pastan och riv eventuellt lite mer pecorino ost över det hela
Kyckling mangochutney. Kyckling mangochutney6-8 portioner1 kg kyckling1 tsk sambal oelek1 dl vatten1st hönsbuljongstärning1 msk Kina soya1 purjolök5 dl creme fraich2 msk mangochutneySaltPeppar Till serveringRisNågon grönsak Gör så härSkär kycklingen i lagom stora bitarBryn dem i en stekgrytaTillsätt vatten, buljong, soya och sambal oelekLåt koka i ca 15 minuterSkölj och strimla purjolökenLägg purjolök, cream fraiche och mangochutney i grytanLåt koka ytterligare ca 5 minuter tills det är varmtSalt och peppra efter tycke och smak I kväll ska jag ställa in en gryta med fläskkarré i ugnen, och där ska den få stå under natten och tillagas, för i morgon ska det bli Pulled pork till middag. 1 kg kyckling
Skär paprikan i bitar och lägg tillsammans med kycklingen i en ugnsform. Häll över kycklingen. 425 kcal33,7 g protein18,1 g fett31,1 g kolhydraterKyckling i mango- och currysås, 3 port2 stora kycklingfiléer½ msk rapsolja½ msk smörsalt, peppar0,75 st stor röd paprika1 ½ dl matlagningsgrädde0,75 tsk curry½ msk sambal oelek½ pressad vitlöksklyfta½ dl mango chutney½ dl torrostade jordnötter (kom på det efter jag tagit bilden. Kyckling i mango- och currysås, 3 port. 2 stora kycklingfiléer