Mina favoriter

Mina favoriter

  • 5 Recept
Mina favoriter
BROCCOLI OCH ÄDELOSTPAJ

BROCCOLI OCH ÄDELOSTPAJ

Oj vad många år sen jag åt broccoli och ädelostpaj, det är ju så gott. Paj överhuvudtaget är gott oavsett om det är matpajer eller söta pajer
Kycklingpaj

Kycklingpaj

Kycklingpaj4 dl vetemjöl1 krm salt150 gr smör1 stort äggFyllning4 kycklingfileér eller 1 grillad kyckling3 msk smör3/4 tsk salt½ krm malen vitpeppar350 g färska champinjoner½ pkt bacon1 ½ msk vetemjöl2 ½ dl grädde1 ½ msk bong kycklingfond1 liten purjolök1 ½ tsk torkad dragon1 ½ tsk torkad basilika1 röd paprikasalt och malen vitpepparPensling1 äggGör så härBlanda ihop ingredienserna till pajdegen i matberedaren till en klump
Krämig kycklingpaj

Krämig kycklingpaj

lördags. Krämig kycklingpaj. Pajdegen. 5 dl vetemjöl. 250 gram tärnat smör. 1 tsk salt. 4 msk kallt vatten. Fyllningen
Krämig kycklingpaj

Krämig kycklingpaj

Den här kycklingpajen blir riktigt god och härligt krämig. En paj som passar lika bra till vardags som till helgmiddag
Krämig kycklingpaj

Krämig kycklingpaj

Blanda samman pajdegen, låt vila 30 min i kylskåp. Skär kyckling i småbitar. Strimla purjolöken och paprika, häll av svampspadet, spara det