Godis

Godis

Mjölkchokladpraliner med daimtryffel

Mjölkchokladpraliner med daimtryffel

Gjorde lite härliga mjölkchokladpraliner med daimtryffel lagom till julafton. ville testa på en av mina nya pralinformar som jag köpte hos chokladgallerian
Baked Alaska

Baked Alaska

För några helger sedan  hade jag och en massa andra människor överraskningsfest för en himla fin tjej jag känner
Apelsintryffelbiskvier

Apelsintryffelbiskvier

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda mandelmassan med äggvita i matberedare. Klicka ca 35 mycket små rundlar ungefär som en tiokrona på plåt med bakplåtspapper
Apelsinbollar

Apelsinbollar

Varför inte göra en egen variant.   På hälsokosten och i vissa ekobutiker kan man köpa rawfood-bars med olika smaker

Apelsinkola

Min favoritkola alla kategorier är en mörk chokladkola med närmast fudgeaktig konsistens som fullkomligt smälter i munnen
Choklad- & Apelsinfudge

Choklad- & Apelsinfudge

Mammas favvogodis som nu fått smak av apelsin i stället för nescafé som hon använde. Låt chokladen smälta och hällsedan upp godismassan i en klädd liten långpanna
Apelsin&Saffranspralin

Apelsin&Saffranspralin

Den här pralinen gjorde jag ur Jan Hedhs bok Choklad-mer av det goda. Det är ett lite mer avancerat recept men det tycker jag också är kul att göra ibland