Det kan inte vara många som missade hysterin och uppståndelsen kring semmelwrapen som Mattias Ljungberg, konditor på Tössebageriet skapade tidigare i år
Blanda mjöl, marsánpulver, vaniljsocker, bakpulver och socker i matberedaren med kniven monterad. Skär smöret i bi-tar och lägg i skålen och kör tills det bildas en deg
Blanda mjöl, socker och vaniljsocker. Finfördela smöret i blandningen och arbeta ihop till en deg. Dela degen i två bitar och rulla ut till två längder och dela varje längd i 20 bitar
Blanda samman smör, mjöl och socker till en smulig massa. Tillsätt ägg och arbeta ihop till en deg. Tryck ut i engångsfolieformar eller pappersmazarinformar
Deg. Koka upp vatten, mjölk, smör, socker och salt i en kastrull. Blanda i mjöl och rör kraftigt hela tiden tills det bildas en deg som släpper kastrullens kant och bottnen
Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Blanda potatismjöl, kakao och bakpulver och sikta ner i smeten. Bred ut smeten i en långpanna, 30x40 cm, med bakplåts-papper i botten