Kalljäst bröd på långpanna Kalljäst bröd som bakas ut på långpanna - Enklare kan det knappast bli. Fler recept på kalljäst bröd hittar du HÄR >>Madame Edith
Kalljästa frallor med durumvete och mannagryn Jag valde att använda durummjöl och vetemjöl special i brödet, ger en god smak och konsistens. God morgon, Alla Goda Ting
Stora fluffiga morotstekakor Var försiktig med mjölet, degen ska inte klibba men se till att det inte blir för mycket mjöl för då blir brödet torrt Victorias provkök
Tekakor med havregryn Koka upp vattnet. Lägg havregryn i degbunken och slå på det kokande vattnet över. Klicka i margarinet. Låt svalna i rumstemperatur till ca 37 grader Matklubben.nu
Mjuka frallor Jag tycker det är fantastiskt roligt att baka bröd. Jag är verkligen ingen brödsnobb, som tvunget måste baka avancerade grejer med mängder av ovanliga ingredienser, utan jag bakar det jag tycker verkar gott och som jag blir sugen på att testa Toves kök