Pangasiusfilé med kräfttäcke och pinjenötter Sås. Häll vatten, grädde och hummerfond i en kastrull, smula i buljongtärningen, koka upp, red av med maizena och smaka av med peppar Matklubben.nu
Syrade grönsaker -årets stora trend « Tillbaka till bloggen. Syrade grönsaker -årets stora trend. Av Johanna Bergqvist,. 24 april, 2013 00. 46. i Tillbehör Delikatessboxen
Stuvad kålrabbi Idag har jag provat att tilagga kålrabbi. Jag var väldigt förväntans full. Och det är inte sista gången jag tilagar det kan jag låva Mitt sätt att äta
Röding med ugnsbakad potatis och kålrabbi Ja, så var det måndag igen efter en fullspäckad helg. Förutom att hälsa på i Dalarna har vi även varit på Stockholms fallskärmcenter - som ologiskt nog ligger i Västerås- och bevittnad svägerskans tandemhopp PrettoMarie