Bakbok

Bakbok

  • 4 Recept
Äppeltantens Äppelpaj

Äppeltantens Äppelpaj

Föräldraledigheten är inledd. Känns nästan lite oförskämt att gå hemma och dra eftersom jag mår så himla bra
Smulpaj med rabarber

Smulpaj med rabarber

Det här är den absolut godaste rabarberpaj jag vet. Jag bakar bara denna nu, så god är den. Mandelsmulor
Valnötsbröd bakat på rågsurdeg

Valnötsbröd bakat på rågsurdeg

Att baka surdegsbröd kräver tålamod vilket jag inte har. Men mina två senaste försök att baka surdegsbröd var så lyckade att det var helt klart värt mödan och tiden
Surdeg grundrecept

Surdeg grundrecept

Surdegen är bra för brödets struktur, smak och hållbarhet. Färdigt på 3 dagar IngredienserDag 1. 2. 5 dl rågmjöl2 dl vattenDag 3