Ett fräscht avslut Det där med efterrätter är egentligen inte min grej. Ofta är man sådär äckligt proppmätt efter förrätt och varmrätt DelikaTesses
Tinas gulaschsoppa med nötfärs Skala och finhacka lökarna och vitlöken. Skär paprikorna, sellerin och potatisarna i tärningar. Bryn köttfärsen tillsammans med löken, vitlöken, paprikan, sellerin och potatisen Matklubben.nu
Fläskgryta med mango chutney och paprika Ibland är det så himla svårt att komma på vad man ska laga till middag och man tycker man lagar samma rätter om och om igen Min Lilla Kokvrå
Råkostsallad God morgon. Snart lunch men det känns som vi nyss steg upp trots att jag har hunnit en del. Det är konstigt det där med tid Få lite matro
Oxfilé Provençale Special Aromblandning. Rör smör, vitlök (krossad) och persilja till aromblandningen. Forma den i folie till en rulle Matklubben.nu
Entrecôte med ädelost i ugn Bulta entrecôteskivorna lätt med handen. Hetta upp smör och olja tills skummet lagt sig och fettet blivit nötbrunt Matklubben.nu