Min Dukankokbok

Min Dukankokbok

  • 2 Recept
Hemmagjort Knäckebröd

Hemmagjort Knäckebröd

• 2 msk havrekli• 2 msk kruskakli• 2 msk majzena stärkelse • 2 msk psylliumfrön• 2 msk linfrön• 2 msk solrosfrön• 2 msk pumpafrön• ca 1 dl kokande vatten Sätt ugnen på 150 grader Blanda alla ingredienser och häll på det kokande vattnet (lite i taget och om det börjar bli degigt så ska du sluta med vatten) Tryck ut degen på en plåt med bakplåtspapper och kavla tunt (jag lånade sonens minikavel).  Grädda mitt i ugnen i ca 60 minuter. Jag tog ut plåten efter 60 min, knäckte sönder knäckebrödsplattan i bitar och stoppade in den på eftervärme för att det skulle bli riktigt knaprigt
Adams pizza från fas II

Adams pizza från fas II

Det blev inte bara pizza. Mycket goda bullar med  inbakat korv och köttfärs också.                      Bildgalleri - Visa bildgalleri