Ingredienser. Kantareller ca 1 dl förvällda per person, snåla inte. SaltVitpepparRivenostFormfranska 1 skiva per personSmörGul lök, finhackad 1-2 msk per personBlandad sallad till garnering1
Det bli mycket mat och bak på bloggen nu. Kalas och jul som nalkas och sen behöver man något extra gott en grå och blåsig novemberlördagskväll som igår då jag beslutade att vi skulle äta en förrätt
Gröt, yoghurt, frukt i fina skivor, juice, ägg, bacon, filmjölk, kaffe, te och honung. Det är ett sätt att börja dagen, men det gör ju knappast någon lycklig
Idag glömde jag min goda matlåda hemma i kylskåpet när jag åkte till jobbet. Lite surt förståss när jag upptäckte att matpåsen var tom men tack och lov fanns det nötter och mandlar att köpa i butiken bredvid jobbet
Värm mjölken i en kastrull och bryt sönder chokladen i bitar och smält den i den heta mjölken. Vispa ner rom och muscovadosocker och häll upp i varma glas
Enkel kaka som får det där lilla extra genom smörkrämen som man har mellan bottnarna. Idag gjorde jag dubbelsats av smörkrämen för att jag vet att mina grabbar härhemma älskar den
För några år sedan gifte sig våra vänner Markus och Annica, de hade bröllop i dagarna tre. Det var sååå himla kul och eftersom man sågs dagen innan bröllopet så hann man lära känna lite människor och på så vis blev det inte så stelt som det kan vara när det är många som faktiskt inte har träffats innan
Sonen skall ha 7-års kalas till helgen, hela klassen är bjuden så det lär gå åt en och annan chokladboll även om nu inte hela klassen kanske kommer, dessa tycker jag är himla goda och det funkar utmärkt att frysa in