Mina favoriter

Mina favoriter

  • 6 Recept
Mina favoriter
Oxfilé med rosépepparsås

Oxfilé med rosépepparsås

En sås som är mycket smidig att göra och dessutom supergod. Ingredienser. Höga mittbitar av oxfilé á 170 g/pers

Gräddstuvad brysselkål

Koka brysselkålen i 1 tsk salt per liter vatten 8-10 minuter tills den är mjuk. Låt kålen rinna av i ett durkslag
Grillad havskatt med sommar primörer

Grillad havskatt med sommar primörer

Kan det bli mer sommar än så här. 4 personer. 8 hg havskatt filé. 8 morötter. 12 gröna sparrisar. 8-12 färsk potatisar

Stuvade makaroner

Recept. maaret. sön, 2013-11-17 17. 07. 25min. (0). Koka vattnet, tillsätt makaroner och salt. Koka 10 minuter. Häll av vattnet

Lättlagad paté

Skala och finhacka löken. Mosa leverpastejen. Blanda alla ingredienser i en skål. Häll smeten i en smord ugnssäker form, ca 1 liter