ev chilipeppar, kycklingkrydda. Ta bort skinn och ben från kycklingen och dela köttet i mindre bitar. Blanda ihop grädde, chilisås, vetemjöl och kryddor och häll över kycklingen
Smaka av kycklinglevergrytan med lite timjan, salt och peppar. Servera kycklinglevergrytan med valfritt tillbehör som kokt eller pressad potatis, grönsallad och kokt broccoli
Jag är bara tvungen att dela med mig att detta receptet igen för det är så himla gott. Jag har sagt det tidigare men ska ni laga en endaste curryrätt till i ert liv så är det lätt den här ni ska laga
Tag ut formen och varva skivor av mozzarella och salami mellan kycklingbitarna. Kyckling i ugn. Skiva kycklingfiléerna i cirka 3 centimeter tjocka skivor. Lägg ner kycklingen i formen, grädda och ställ in i 10 minuter. Strössla ut över kycklingen och ställ in ytterligare 25 minuter (totalt 35 minuter) i 225°C. 4 kycklingfiléer