Koka potatisen i en kastrull välsaltat vatten Värm ugnen till 200 grader, smöra en ugnsfast form, lägg i fisken med skinnsidan nedåt, salta och lägg en tunn skiva smör på varje bit
I går kände jag ett stort behov av annat än kött till middag. Vi är inga storkonsumenter av fisk, tyvärr, men av gårdagens fiskanrättning fanns det endast ett par mandelpotatisar kvar av när alla var mätta och belåtna
Mät upp färskost, riven pepparrot, salt och vitpeppar. Blanda till en jämn smet. Smaka av och justera om det behövs genom att ta mer av en eller flera av ingredienserna
Stekt fisk med kokt potatis & grön ärtpuré 4 portPotatis till 4 personer600 gr valfri fisk1 ägg2 msk vetemjölsalt & pepparsmör250 g frysta ärtor1 vitlöksklyfta1 dl creme fraiche1 dl parmesanost salt & pepparSkala potatisen och koka den