Surdeg grundrecept Surdegen är bra för brödets struktur, smak och hållbarhet. Färdigt på 3 dagar IngredienserDag 1. 2. 5 dl rågmjöl2 dl vattenDag 3 Min stora feta matblogg
Morotskaka i långpanna. Morotskaka. En absolut stor favorit här hemma. Görs ofta och gärna med ett tjockt lager glasyr på Snilles Kök
Kardemummabullar med vaniljfyllning Här kommer receptet på bullarna som jag och Amanda bakade förra helgen. De blev väldigt saftiga och goda Mor-Mia´s
Syltkakor Lättgjorda och försvinnande goda småkakor. Är som allra godast när de fortfarande är lite ljumma, men så är det ju ofta med bakat Vego Inspira
Klassiska syltkakor med hallonsyltsyltkakor Ingredienser. Klassiska syltkakor med hallonsylt. En del kakor räknas ju som riktiga klassiker och den här hallonsyltkakan tycker jag aboslut räknas till en av de kakorna Dining And Cooking