Sätt ugnen på 250 grader. Skär en djup skåra i sidan på filéerna. Pressa vitlöken och blanda ihop vitlök, timjan, crème fraiche, chilisås och dijonsenap i en liten bunke
Ingredienser för 4 personer600 gram kycklingfiléer0,5 st purjolökar3 dl Creme fraiche100 gram Västerbottensost2 st vitlöksklyftorsalt och pepparolivoljaSallad1 påse blandad salladsmix0,5 st Rödlök250 gram haricots verts100 gram pumpafrönolivolja och vinägerTillagningSätt ugnen på 175 grader
. I fredags plockade vi fram de sista torskfiléerna efter Fredriks fångst under 2012. Har inte ätit torsk på fler, fler år och nu tycker jag det är gott igen
1. Skär filéerna i 3 cm breda skivor och bryn kycklingen i en stekpanna med smör. Salta och peppra. Tillsätt hackad lök och hackad vitlök och låt det steka med kycklingen någon minut