Koka upp vispgrädde och vin. Skär bort ostens kant och smält resten i såsen. Låt sjuda ett par minuter. Vispa ut majsstärkelsen i lite kallt vatten och rör ner i såsen
Ni fick en sneak peek av denna maträtt på Instagram när vi åt den tidigare. Det är en ”man tager vad man haver”-maträtt, som jag slängde ihop av det vi hade hemma
Hemmagjord potatissallad är det kanske inte så många som gör eftersom det är så billigt att köpa färdiglagad, men eftersom köpt potatissallad av vissa märken kan innehålla spår av nötter så känns det säkrare att göra egen
En intensiv helg med alldeles för lite bloggande är nu över och en ny arbetsvecka är här. En arbetsvecka med tidiga morgnar för att kunna sluta tidigt och åka hem till barnen som är ensamma hemma och jag hoppas även hinna njuta av solen några timmar
Det finns många olika sätt att göra pajbotten på – det gäller bara att vara lite kreativ och tänka utanför boxen för att hitta en bra botten som är fri från vetemjöl
Här kommer en till god vardagsrätt som är ViktVäktar-anpassad och det finns så otroligt många bra vardagsrätter som är lätta att anpassa till ViktVäktarna