Rosta i ugnen ca 45 min. Tina kycklingen. 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Kyckling och potatis. Skölj och klyfta potatisen och dela blomkålen i buketter
Jag äter oftast mina pannkakor med någon form av kvarg och bär för ännu bättre mättnad. Receptet kommer från Melindas blogg, jag valde att lägga till havregryn i min och utesluta kanelen bara
Det här är för tillfället min absoluta favoritfrukost. Lägre temperaturer och att koka eller ångkoka mat istället för att steka eller grilla är helt enkelt mindre skadligt för oss
Låt sjuda i 5 minuter och servera den varm till pannkakorna. Värm en stekpanna med smör och stek fyra pannkakor åt gången av ca 1/2 dl smet, 2-3 minuter per sida tills de får färg
Jag tycker att det är mycket viktigt för barn att vänja sig vid att äta en mängd olika grönsaker, inte minst eftersom de innehåller vitaminer och mineralier samt hjälper kroppen att absorbera vitaminer och mineralier från andra livsmedel
D. å. v. a. r. d. e. t. n. f. g. i. ,. j. k. l. ä. s. V. c. o. y. u. h. p. A. ö. m. S. b. I. H. E. M. 1. 5. 0. 4. ½. F. 3. 2. G. N. T. K. P. 7. B. L. ) D. d l
Tycker att dessa små minipajer blir så himla söta. Blanda ihop alla ingredienser till pajdegen och låt den stå i kylen i ca 30 min. Nagga med en gaffel och sätt i i ugnen i ca 10 min
Låt smeten svälla i 20 min. fungerar utmärkt som ugnspannkaka, 200º 35 min. (min djupa plåt är 35x42 cm) Då kan man även strö på lite lättkokt broccoli