Det enda jag ändrar är att jag steker löken mjuk innan jag toppar brödet med den, på så vis undviker jag att den bränns, och så blir den mjuk och söt i stället
Erikas microbröd med frön. Har ni testat att göra microbröd. Därför testade jag att röra ihop en brödsmet med inspiration av mina frörutor som jag hällde i en microskål och "gräddade" i micron tills brödet var klart
Forma smeten till 6 platta bröd/bullar och lägg på bakplåtspapper. Sätt ugnen på 200 grader. Häll sesamfrön och solroskärnor i en mixer och mixa till ett mjöl
Detta bröd är mättande, proteinrikt och lågt i kalorier. Dessutom består brödet av pofiber som är glutenfritt och framställs av potatisens skal som torkas
Japansk vaniljbulla - Creampan. 1 September 2015 /. 14. 35 /. Japanska Bakverk. /. Permalink /. 0. Då jag postade den söta vetedegen för "Japanska bullar" tidigare
bananbröd,. Då kan du baka det här goda glutenfria brödet, som är en blandning mellan bröd och kaka. Grädda i en 1 1/2 liters brödform längst ner i ugnen ca 40 minuter. 1 1/2 liters bröd