600 g lövbiff. Pepparrotssmör. Rör ihop rumsvarmt smör, riven pepparrot och persilja. Ställ in i kylen. Lägg ut köttskivorna på en skärbräda och krydda med salt och peppar
4 st lövbiff. Rumstemperera köttet. Torka av köttet och skär det i tunna strimlor. Hetta upp en stekpanna med 1 msk smör och stek hälften av köttet hastigt i den heta pannan, ca 2 minuter
Mattipset idag blir lite oväntat lövbiff, fyllda dessutom i smarrigt god sås. Ingredienser för 2 personer4 st lövbiffar, ca 300 g100 g smaksatt ost (jag tog philadelphiaost vitlök och örter)2 msk persiljaSaltPeppar2 dl matlagningsgrädde1 dl vatten1 dl creme fraiche1 msk kalvfondGör så härVik ut lövbiffarna och bred på en del av färskosten. 4 st lövbiffar, ca