Häll ev i en skvätt vatten till om det behövs. Häll i tomatkross, tacosås, ketchup och fyll sedan tacosåsburken med vatten till brädden tre gånger och häll i (ca 6-7 dl vatten blir det totalt)
Stek i mitten av ugnen ca 15 min. Sätt ugnen på 225°. Lägg fisken i en ugnssäker form, krydda salta och kryda med, ingefära, farinsocker, limesaft och finhackad vitlök
Ett råd som jag ständigt återkommer till är att fylla frysen med matlådor. Och med en av mina absoluta favoriter när det gäller smakkombinationer, chili och vitlök
Kyckling i en riktigt krämig och god sås - Ett recept ur kategorin EDITHS BÄSTA >>. (det går självklart bra att använda färsk men denna gång använde jag frusen paprika, LÄS MER HÄR >>)
Dagens recept blir en skinkgryta som jag gjorde tidigare i veckan. Här är det viktigt att köttet får koka riktigt läääänge så att det lätt faller sönder
Jag vill minnas att pastasåsen hette "Stefan Edbergs ost och skinksås", el. Det här receptet hittade jag och mamma i tidningen Allers för, ja säkert 20år sedan, och har varit en favorit sedan dess
Hoppas att det har gjort nytta, det behövs många fler som lämnar. av med mera salt. Nu är klockan ganska mycket, så det gäller att svänga ihop en snabb kvällsmat
Detta receptet har jag fått av en av mina arbetskollegor och det är en härligt välsmakade gratäng där ris och kassler samsas tillsammans med en smarrig sås med smak av chili som bryts av perfekt mot den fräscha smaken från mandarinerna