Om man vill laga mat utomhus går det faktiskt utmärkt att använda grillen som värmekälla (lättast är det på en gasolgrill där man kan reglera värmen, men det är inte omöjligt med kol heller)
Ikväll blev det lite spanska influenser till middag, en av min absoluta favoriträtter. Paella med Kyckling & Skaldjur 1 port ½ dl långkornigt ris 1 tsk smör ½ dl vatten ½ dl pressad apelsinsaft ½ kuvert saffran 1 grillad kycklingklubba ½ dl räkor ½ dl kräftstjärtar 10 körsbärstomater ½ sharonfrukt i mindre bitar 1/4 mango i mindre bitar ½ avokado i tärningar 1 tsk paellakrydda alt lika delar paprikapulver, gurkmeja, cayennepeppar och vitlökskrydda 1 dl keso 1 msk lättcréme fraiche 1 msk Sweet Ananas & Mangosauce (Ica) Blanda ihop ingredienserna till den kalla röran och ställ in den i kylskåpet så länge