När det kommer till långpannekakor så är kärleksmums (eller mockarutor - kärt barn har många namn) min absoluta favorit och till och med jag som inte tycker om kaffe anser att det är ett måste i glasyren
Tycker du om lakrits. I så fall har jag ett recept till dig här. En enkel men mycket god dessert. En sammetslen pannacotta som lätt slinker ner efter middagen eller till fikat
Det första jag testar är såklart Kladdkakekakor. 6) Klicka ut smeten på bakplåtarna (jag gjorde 18 kakor - de blev ganska stora så man kanske skulle gjort lite mindre klickar)7) In i ugnen i 8-10 minuter8) Ta ut ur ugnen och flytta över kakorna med bakplåtspappret till ett galler för att svalnaNär de har svalnat kan du förvara dem i en lufttät burk i upp till 3 dagar (om du inte äter upp dem innan dess så klart) 500 kakrecept s. 18 kakor. 8) Ta ut ur ugnen och flytta över kakorna med bakplåtspappret till ett galler för att svalna
15-20 bitarBotten. 150 g smör3 dl strösocker1 dl kakao1 tsk vaniljsocker1/2 tsk salt2 ägg2 dl vetemjölSpänn fast ett bakplåtspapper i en form med löstagbar kant