Värm ugnen till 200 grader. Blanda havregryn, ägg, gräddfil, färs, pulver och svartpeppar. Smörj en rymlig långpanna eller ugnsform med olivolja, lägg i färsen och forma den till en limpa
Äntligen färdigpackat, imorgon bär det av i ottan till den stora matstaden New York. Det blir en spännande resa där vi skall djupdyka ner i de senaste trenderna
Titta vad jag hittade när jag kollade igenom min kamera. Jag har ju glömt att ge er receptet på den här kanongoda grytan med många av mina favoritsmaker som tillsammans gjorde en sås som man vill äta med sked för att få upp allt
Den här krämiga och goda pastagratängen med morötter är en suverän maträtt att bjuda både stora och små middagsgäster på, eftersom de flesta inte ens märker att gratängen är vegetarisk
Denna maträtt snubblade jag över av ett misstag. Jag råkade beställa fel deg av mamma till fetaostrullarna som jag planerade att göra och därför behövde jag ändra planen
Ibland när man är jättehungrig och snabbt vill ha maten på bordet är den här maträtten ett bra val. Det tar inte mer än 15 minuter om ens det och du har en smakrik pasta med broccoli klar