Idag är det verkligen burrigt väder. Igenmulen himmel, snöglopp och isiga vindar. Man får försöka ta in våren med alla möjliga trick, t ex genom att bjuda på en vårlig paj med fyllning av både lax, spenat och sparris
Ett litet knep jag har är att jag alltid förvärmer plåten när jag bakar pizza (utom när jag bakar i den fruktade gasugnen i pojkvännens lägenhet, som trots mina olika försök inte sprider värmen jämt och gräddar allt hårdare underifrån och inte ger ordentlig färg ovanpå
Den här glutenfria pajdegen är jättegod, och mer proteinrik än vanlig tack vare sojamjölet. Sojamjöl har en ganska speciell smak som jag tycker passar perfekt i pajdeg
Idag åker jag på semester i en vecka och ska passa på att koppla av ordentligt så därför kommer det inte bli något bloggande innan jag är tillbaka igen
Mina favoritsmaker är jordgubbssylt och ost. Mina bröd igår smaksatte jag med 1 dl ljus Sirap och Pumpakärnor, pinjenötter och solrosfrön och hade jag haft någon torkaf frukt hemma så hade jag mer än gärna hackat ner det med men det ska få bli en annan gång