Har bakat detta bröd flera gånger och det blir lika uppskattat varje gång. Det här receptet är taget från en av mina bakböcker som jag haft i evigheter
Vad passar bättre till en långsam helgfrukost än nybakade scones. Enkelt och lyxigt. 1 sconeDu behöver. 1 dl mjöl1 dl havregryn1 tsk bakpulver1 krm salt25 gram margarin/smör3/4 dl mjölk/växtmjölkGör såhär
Det är få saker som är så gott som scones. Förra helgen snodde vi ihop scones på morgonen och det är något visst när de kommer ut, rykande heta, ur ugnen och när man sen bryter upp dem och den här fantastiska smördoften slår emot en
God Morgon söndag. ). vaknade ännu en dag med solsken och fågelsång. Jag och familjen somnade tidigt igår - efter Gladiatorerna faktiskt och vår Earth Hour
I morse provade jag ett nytt bröd till frukost. till två bröd. 0,75 dl ost till garnering) och låt sedan vila i 5 min Forma två bröd på ett bakplåtspapper och toppa med riven ost