Kycklinglever med champinjonsås ½ dl kycklingfond. Kycklinglever och champinjonsås med dragon 2 port. 300 g kycklinglever. Kycklinglever och champinjonsås med dragon 2 port. 300 g kycklingleverBirgitta Höglund´s Mat
Kinesisk kyckling i sötsur sås Skär kycklingfiléerna i tunna skivor och lägg dem i en bunke med soja och riven ingefära. Blanda noga så att all kyckling blir täckt med soja Hemmets Journal
Flygande Jacob Rensa kycklingköttet från ben och skinn. Lägg kycklingen i en smord ugnsfast form. Bred ut grädden över kycklingenHemmets Journal
Kyckling i röd curry, kokos och limeKyckling. Börja med att skära kycklingen samt alla grönsaker i mindre bitar. kycklingfonden och honungen Matmonstret
KYCKLING I SWEETCHILI SÅS OCH MASSA GOTT Dela kycklingen i önskad storlek, stek på dessa med salt och peppar, när dem fått sin färg så lägger du över dem i en ugnssäker form iida.johansson