Sätt ugnen på 200 gr. Vispa ägg och sötning fluffigt. Sila keson från överflödig vätska. Vispa ihop alla ingredienser och häll upp i springform ca 20-22 cm
Jag och mamma gjorde scones i helgen men då hade jag både havregryn och filmjölk i. Havregryn är det inte alla som tål och därför bytte jag ut det till boveteflingor och ersatte filmjölken med iMat till dagens scones
Min nötta och lite småbuckliga form har gått i arv från min mormor, som drev bageri i slutet av 1800-talet och början på 1900-talet, och jag tycker det är så mysigt att använda den och tänka på alla de gånger som mormor och sedan min mamma har bakat sockerkakor i den
Kladdkakan har blivit en lika stor klassiker som kanelbullar, och är något jag verkligen kan gå och längta efter när jag är bortrest från Sverige en längre tid
21. jan. 2016. 18. 00. Lchf Pannkakor. Idag har jag gräddat 32 st pannkakor, varför undrar ni säkert. Jo, vi ska ha ett helt gäster, på ärtsoppa och punch på lördag, och då måste man ju ha pannkakor till efterrätt