De absolut b ä s t a frallorna jag någonsin bakat. Antagligen de e n k l a s t e också. Gröten i degen gör frallorna sååå sjukt saftiga och jag ljuger inte om jag säger att jag skulle kunna äta upp en halv sats utan problem
Den här gamla godingen dök upp för ett tag sedan, och denär verkligen så otroligt god. Synd bara att vissa tårtor glömsbort, eller beror det på att man inte alltför ofta bakar justtårtor
Grillsäsongen har börjat för ett tag sedan och med den började jag göra egna korvbröd. Enklare korvbröd kan man nog inte göra även om det tar lite tid, då de skall jäsa lite granna
Gör hellre degen lite kladdig, inför första jäsningen olika mjölsorter drar åt sig olika mängd vätska, beroende på hur färskt mjölet är, ta då hellre lite extra mjöl vid utbakningen
Kväll. 4 dl vatten knappt 37 grader12 g jäst1,5 tsk salt1 msk flytande honung3 dl rågmjöl4,5 dl vetemjölRör ut jästen i vattnet och blanda ner övriga ingredienser